Проведе се поредица от семинари с младши-съдия Васил Александров и адвокат Тихомир Рачев

June 7, 2018

 

На 27.05 се проведе последният от поредица семинари, които Клуб на юриста „Теодор Пиперков“ организира заедно с младши-съдия Васил Александров и адвокат Тихомир Рачев.

 

Студентите от пети курс и семестриално завършилите специалност „Право“ в Софийски университет „Св. Климент Охридски“ имаха възможност да участват в пет  семинара, посветени на добре познати теми като защитата на правото на собственост, договорите за изработка и  за наем, деликти и застрахователно право. Комбинацията от теоретичните познания на участниците и проблемите от практиката си, които споделиха лекторите, позволиха всеки да се включи активно в дискусиите по време и след края на семинарите.

 

Целта на тези семинари бе да помогнат на завършващите студенти при предстоящия им сблъсък с проблема преминаване от теретични познания към умения за прилагане на познанията по подходящ начин в практиката.

 

Клубът планира да организира и провежда тези семинари всяка академична година.

 

Клуб на юриста „Теодор Пиперков“ благодари на младши-съдия Васил Александров и адвокат Тихомир Рачев за старанието и отделеното време и внимание при подготовката и реализирането на семинарите, както и на участниците в тях.

 

Снимки от събитието можете да разгледате тук.

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Featured Posts

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Recent Posts