Проведе се лекция на тема “Предотвратяване и разкриване на картели. Нови методи”

May 23, 2017

 

На 18 май (четвъртък) в аудитория 255 на Ректората на СУ „Св. Климент Охридски” се проведе втората лекция от цикъла на тема „Конкурентно право“. Събитието, организирано от Клуб на юриста „Теодор Пиперков“,  имаше за акцент темата за предотвратяване и разкриване на картели, както и новите методи за противодействие.

 

Лектор бе Величко Добрев – магистър по Право на ЕС от Университет Париж 1 Пантеон-Сорбона, Европейското Правно училище на Маастрихския университет, както и магистър по Международно търговско право от Париж 10 Нантер. Г-н Добрев е бивш главен експерт отдел “Антитръст и концентрации в КЗК”. По настоящем е редовен докторант със стипендия с тема на докторския труд: „Предотвратяване и разкриване на картели в българското, френското право и правото на ЕС.“

 

Клуб на юриста “Теодор Пиперков” благодари на присъстващите и приканва всички, които имат интерес в областта на прилагане на европейското право на конкуренцията да присъстват на третата лекция от цикъла “ Конкурентно право”, която ще се проведе на 25.05 (четвъртък)  от 19:00 ч. в аудитория 255 на Ректората, СУ.

 

Снимки от събитието могат да бъдат разгледани на следния линк (натиснете за препращане).

 

Презентация от събитието може да изтеглите от тук (натиснете за препращане).

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Featured Posts

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Recent Posts